טורטיות כוסמין וכוסמת של גלית
טורטיות כוסמין וכוסמת של גלית
רכיבים:
כוסמת ירוקה
קמח כוסמין מלא
מלח הימלאייה
אופן הכנה:
השרו את הכוסמת במהלך הלילה במים, למחרת שוטפים אותה היטב, ממלאים שוב במים נקיים עד 2-3 סמ יותר מגובה הכוסמת.
מוסיפים על חצי קילו כוסמת - חצי כוס קמח כוסמין מלא וכפית מלח הימאליה.
מכניסים לבלנדר חזק לדקה, ועם הבלילה שנוצרה עובדים כמו שמכינים פנקייקים.
מניסיון עם טורטיות דומות שווה להוסיף מעט אבקת אפייה וניתן לגוון ע"י הוספת צ'ילי/עשבי תיבול/שום.
מוסיפים על חצי קילו כוסמת - חצי כוס קמח כוסמין מלא וכפית מלח הימאליה.
מכניסים לבלנדר חזק לדקה, ועם הבלילה שנוצרה עובדים כמו שמכינים פנקייקים.
מניסיון עם טורטיות דומות שווה להוסיף מעט אבקת אפייה וניתן לגוון ע"י הוספת צ'ילי/עשבי תיבול/שום.
איך נתייחס:
לפי 16 יחידות, נתייחס לכל יחידה כמנת פחמימה
